Swedish Paintball Team From Västernorrland


 

[ Information ]

Historik

Ghosts bildades i mars 2004 och bestå av spelare från Västernorrlands län. Samma år bildades även juniorlaget Balls of Steel. Beroende på spelartillgången så är juniorlaget inte alltid aktivt utan det håller vi igång när underlag finns och syftet är främst att träna upp spelare som senare kan spela med Ghosts.

Träningar

Utomhusträning på sup'air pågår hela sommaren på vårt spelfält i Härnösand. Ni som vill prova på är välkomna att delta. Kontakta oss för mer information eller registrera er på vårt forum för att se tid och plats.

Tävlingar

Vi tävlar främst under sommarhalvåret och det blir ungefär 2-4 tävlingar per år. Säsongen 2009 kommer vi enbart spela med Ghosts och inget juniorlag, men om antalet spelare ökar är det möjligt att vi även tävlar med juniorlaget igen 2010.

Intresserad av att börja?

Alla som vill börja spela med oss är välkomna att höra av sig. Det gäller både nybörjare som vill prova på och erfarna spelare som söker nytt lag. Det går bra att komma på våra träningar för att provspela och känna sig för. Vi ställer även upp om ni är ett gäng som vill starta ett eget lag och behöver tips och råd. Kontakta oss om ni har några frågor.

Uthyrning

Vid sidan av tävlingsverksamheten sköter Ghosts spelare ideellt även föreningens uthyrning. För mer information hänvisar vi er till http://paintball.ghosts.se.


Paintballuthyrning